jueves, 10 de marzo de 2011

Banancupcakes med kokostopping

Hadde noen veldig triste og brune bananer til overs på fruktfatet , her i huset spises de mye bananer med vi liker dem gule og harde ,så som oftest går de i søpla når de blir brune , men det er det slutt på heretter. Disse muffinsene ble kjempegode både med og uten frosting. Her kommer oppskriften:

                    50 gram smør        /   50 gramos de mantequilla
           3 godt modne bananer  /       3 platanos maduros
                   150 gram sukker    /      150 gramos de azucar
                           1 egg               /                1 huevo
                1 ts. vaniljesukker     /  1 chucaradita de azucar de vanilla
                  1 ts. bakepulver      /  1 chucaradita de lavadura en polvo
                   250 gram mel        /          250 gramos de harina


Smelt smøret først og la det avkjøles. Mos bananene , du kan bruke stavmikser eller bare en vanlig gaffel slik jeg gjorde. Rør sammen smør,egget ,sukker og de moste bananene.


 Sikt mel, bakepulver og vaniljesukker og vend det inn, rør så lite som mulig. Fyll muffinsformene halvfulle, og stek på 200 grader i ca 15 min. Steketiden vil avhenge litt av ovnen så følg med mot slutten av steketiden. Om du vil kan muffinsene nytes som de er eller du kan pynte dem med kokostopping og forvandle dem til cupcakes. 


                                                       
 Til kokostoppingen brukte jeg;

                  100 gram smør             /      100 gramos de mantequilla
           100 gram philadelphia ost / 100 gramos de queso philadelphia
                      4 dl melis                  /        4 dl. de azocar glace
               5 dråper kokosessens   /    5 gotas de esencia de coco

Miks det hele sammen i kjøkkenmaskinen, ha det i en sprøytepose med tipp. Jeg brukte Wilton tipp nr 20. Sprøyt i sirkler over muffinsen og pynt eventulet med litt strøssel etter smak og behag.    

Nytes med en god kopp te og en god bok! God baking!
                                                                                    

No hay comentarios:

Publicar un comentario